Kuulumisia kulissien takaa

Kevät on edennyt jo pitkälle, ja niin ovat edenneet Mericonin valmistelutkin, joista yritimme päivittää tännekin, vaan muutokset eivät olleetkaan sivustolle rekisteröityneet. No, tässä nyt hieman kuulumisia kevään varrelta! :)

Taidekujapaikat täyttyivät todella nopeasti, ja kaikki, jotka ennättivät haun sulkeutumiseen mennessä ilmoittautua, pääsivät mukaan. Mikäli joku myyjistä joutuu perumaan tulonsa, tiedotetaan tästä tapahtuman sosiaalisessa mediassa. Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen mericon.rauma@gmail.com, jos mahdollinen peruutuspaikka kiinnostaa - luonnollisesti emme kuitenkaan voi sanoa, tuleeko sellaisia vai ei.
Tapahtumaan haetaan ohjelmanpitäjiä. Mericon on tapahtumana kokoluokaltaan pienemmästä päästä, joten jos haluaisi pitää ohjelmaa, mutta isoille yleisöille puhuminen jännittää, on tapahtumamme hyvä ponnahduslauta esiintymiskokemuksen kartuttamiseen! <3 Tarkempia aikatauluslotteja löytyy sivustomme Ohjelma-alasivulta.

Myös majoittumiselle ja matkustamiselle on oma alasivunsa, jolta löytyy myös lähialueen kartta.

Cosplay-kisan haku avautui tänään (17.4). Mukaan otetaan 10 kisaajaa, eikä aloittelijoiden tai kokeneiden sarjoja ainakaan nyt tällä kertaa erikseen ole. Lisäinfoa löytyy Cosplay-kisa- alasivulta :)

Mericon on mukana myös Lönnströmin Taidemuseon järjestämällä Animepiknikillä 1.7, jolloin tapahtuman edustajaa voi tulla moikkaamaan paikan päälle! :) Tarkemmat tiedot Animepiknikistä päivittyvät myöhemmin keväällä sekä tänne sivuille että Mericonin sosiaaliseen mediaan.

Kuulemisiin~!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Coniin alle kuukausi!

Moikka kaikille...