Coniin alle kuukausi!

 Hei kaikille!

Jälleen pahoittelemme sitä, että tiedotuksemme sivustollamme on ollut varsin vajavaista. Somen puolella conin rakentumista on pystynyt seuraamaan Instagramissa, mutta laitamme tännekin nyt pienen koosteen siitä, mitä on tapahtunut ja vielä tapahtumassa! ^__^

Coniin tosiaan on enää alle kuukausi aikaa, joten jos olet tulossa, kannattaa alkaa viimeistään nyt tarkkailla matkalippuja ja majoitusta, jos niille (tai edes toiselle niistä) on tarvetta! Raumalle matkustaminen ei junayhteyksien puuttuessa ole valitettavasti turhan helppoa, mutta autokyydillä tai bussilla tännekin pääsee perille.
Listauksen raumalaisista majoittumispaikoista löydät täältä.

Ilmoittautumiset niin cosplay-kisaajaksi kuin ohjelmanpitäjäksikin sulkeutuvat 23.7. Tuon päivän puolella tulleet hakemukset huomioidaan, joten viestiä voi laittaa vielä myöhäänkin illalla. 
Jos haluat cosplay-kisaajaksi tai ohjelmanpitäjäksi, laita viestiä osoitteeseen mericon.rauma@gmail.com! ^__^ 
Ohjelmanpitäjäksi hakevalle lisäohjeita tarjolla täällä, cosplay-kisaajaksi haluavalle puolestaan täällä.

Myös taidekujan kokoonpano on hieman muuttunut. Eräs myyjistä joutui perumaan, ja peruutuspaikkoihin ensimmäisenä jonossa olevalle on tarjottu paikkaa. Tiedotamme uudesta myyjästä varmistuksen saatuamme.

Vaikka coniin itseensä on enää alle kuukausi, paljon on vielä tapahtumassa! Esiintymislava/-koroke on otettu mittatilaustyönä, ja innolla odotamme sen valmistumista ja saapumista tänne Rauman pääkirjastolle. Kirjavinkkaajat lukevat hiki hatussa aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, ja voimme vakuuttaa, että aikas hyviä tärppejä sieltä on tulossa!
Tapahtuman ohjelmakartta on tekeillä, ja se julkaistaan heti, kun kaikki ohjelmat ovat varmistuneet. Samaan aikaan julkaistaan myös taidekujan pöytäkartta, joka tällä hetkellä on vielä work in progress- vaiheessa.

Pikkuhiljaa olemme myös alkaneet haalia koristeita kasaan, ja yritämmekin saada mahdollisimman merellisen tunnelman tänne kirjojen keskelle~!

Sivustolle tulee varmasti pientä päivittelyä ennen varsinaista H-hetkeä, mutta parhaiten pysyt matkassamme ottamalla haltuun Instagramimme @mericonrauma!

Viimeiset metrit edessä, let's gooooo!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Moikka kaikille...

Kuulumisia kulissien takaa